Skip to main content

“IK STEL ME OPEN EN LEER DICHTBIJ MIJ GEVOEL TE BLIJVEN”

Na een inspirerende gastles bij onze jongerengroep kwam ik in contact met Pieter. Ik begon mijn coachingstraject omdat ik later zelf coach wil worden en daarvoor eerst mezelf goed wilde leren kennen. Daarnaast heb ik verschillende periodes gehad waarin het persoonlijk met mij niet goed ging. Ik had vaak het idee dat ik mezelf kwijt was en ik viel regelmatig terug in negativiteit. Tijdens mijn traject bij Pieter heb ik inzicht gekregen in de patronen ik mezelf heb aangeleerd om om te gaan met situaties. Ik heb ontdekt waar dit ontstaan is wat ervoor gezorgd heeft dat ik steeds weer in die negatieve periodes terugviel. Hierin kreeg ik ook zicht op hoe ik naar mezelf kijk, hoe hoog (of eigenlijk laag) mijn zelfbeeld en eigenwaarde waren.

Mijn coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik anders naar mezelf ben gaan kijken. Mijn zelfvertrouwen, zelfbeeld en eigenwaarde zijn enorm gegroeid en dit ervaar ik op alle vlakken. Ook heb ik geleerd en ondertussen ervaren dat kwetsbaarheid echt een kracht is. Ik stel me open en leer dichtbij mijn gevoel te blijven. Ik ervaar steeds meer oprechte geluksmomentjes en geniet oprecht van gewone dagelijkse dingen. Het gevoel van oprechte blijheid en zo goed in mijn vel zitten is iets wat ik niet gewend ben, maar wat me wel heel veel geluk brengt!

Ik bewonder Pieter voor zijn openheid, oprechtheid en zijn passie voor coaching. Pieter is daarbij ook een confronterende coach die, waar nodig, recht door zee is en je een spiegel voor houdt om je inzichten te geven die je verder zullen helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Dit breng soms moeilijke momenten met zich mee, maar ook deze zijn nodig om verder te komen! Pieter doet alles vanuit goede intenties en een goed hart. Ik zou Pieter zeker aan iedereen aanraden!