Skip to main content

1:1 COACHING

HET 90 DAGEN COACHINGSTRAJECT

PLAN EEN KENNISMAKING

IN 90 DAGEN NAAR MEER ZELFVERTROUWEN EN VEERKRACHT

Innerlijke kracht ontstaat door te buigen zonder te breken

Ontdek de kracht van 1-op-1 coaching voor meer zelfvertrouwen en veerkracht in 90 dagen! Het coachingstraject is geen standaard plan. Het is een maatwerk traject om jou te begeleiden op een persoonlijke reis naar innerlijke groei en zelfversterking. Met behulp van effectieve strategieën en praktische oefeningen help ik jou je zelfvertrouwen te vergroten en veerkracht op te bouwen, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen.

Ontdek je innerlijke kracht

Stel je eens voor: je straalt zelfvertrouwen uit in alles wat je doet, je voelt je sterk en klaar om elke hindernis te overwinnen. Met mijn coachingstraject help ik je om jouw innerlijke kracht te ontdekken en te ontketenen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Mijn coachingbenadering is persoonlijk, diepgaand, confronterend en resultaatgericht. Ik combineer bewezen technieken en strategieën met empathie en intuïtie om jouw unieke behoeften en doelen te begrijpen en daarop af te stemmen. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en kan groeien.

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden? Laten we samen aan de slag gaan! Ik nodig je uit om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Samen bespreken we jouw doelen en hoe mijn coachingstraject jou kan helpen om je zelfvertrouwen en veerkracht te versterken.

Wil je een leven leiden waarin je vol zelfvertrouwen staat en veerkrachtig kunt omgaan met uitdagingen? Wacht niet langer, jouw zelfverzekerde en veerkrachtige toekomst wacht op je!

PLAN EEN KENNISMAKING

WAT LEVERT HET JE OP?

Als je het 90 dagen coachingstraject hebt gevolgd, zul je vanzelf gaan merken dat je:

  • Een diep geworteld gevoel van zelfvertrouwen hebt ontwikkeld dat je in staat stelt om je dromen na te jagen en je doelen te bereiken.
  • Veerkrachtiger bent geworden en beter kunt omgaan met tegenslagen, stress en veranderingen in je leven.
  • Sterker verbonden bent met je innerlijke kracht en je eigenwaarde, wat leidt tot positieve veranderingen in alle aspecten van je leven.
PLAN EEN KENNISMAKING

“ER WERD GOED NAAR MIJ GELUISTERD EN DE JUISTE SPIEGELS WERDEN MIJ VOORGEHOUDEN”

Via een goede vriend van mij kwam ik contact met Pieter. Ik vond het erg spannend omdat ik niet goed wist wat er met mij aan de hand was… In die periode voelde ik mij vaak angstig in de meest random situaties. Toen ik voor mijn intake gesprek bij Pieter kwam, voelde ik direct een klik. Er werd goed naar mij geluisterd en de juiste

Eliza
Coachingstraject

“VOOR IK MET PIETER AAN HET WERK GING, SLOOT IK MIJN GEVOEL AF”

Voor ik met Pieter aan het werk ging sloot ik mijn gevoel af. Kwetsbaar zijn maakt je zwakker in deze maatschappij was mijn gedachte. Nu na 9 maanden kan ik zeggen dat ik trots ben in de reis die ik in mijn persoonlijke ontwikkeling heb door mogen maken onder de begeleiding van Pieter. Kwetsbaar op stellen vind ik nog steeds spannend. Maar het heeft mij

Ruben
Coachingstraject

“HIJ IS IN STAAT JE TE LEZEN ALS MENS EN JE EEN SPIEGEL VOOR TE HOUDEN”

Pieter is zeer bekwaam in zijn vak als mental coach. Hij is als geen ander in staat om je te lezen als mens en je een spiegel voor te houden. Zijn aanpak is niet zweverig of theoretisch zoals die van menig psycholoog, maar to the point en benaderbaar. Door de tools die ik van hem heb geleerd heb ik meer zelfinzicht verkregen, sta ik positiever

Mark
Coachingstraject

“PIETER HEEFT HET VAK VAN COACHING BEGREPEN”

In het afgelopen jaar heb ik zowel de coachingsreis als individuele coaching gevolgd bij Pieter. Tijdens de coachingsreis kennis kunnen maken met de werkwijze van Pieter: no-nonsense, geen fluwele handschoen en een passie voor het vak. Deze aanpak zorgt ervoor dat je naar jouw kern gaat (hoe oncomfortabel en pijnlijk dat soms is) en vanuit hier mooie stappen mag gaan maken in je eigen ontwikkeling.

Imke
Coachingsreis, Coachingstraject

“HIJ NEEMT DE TIJD, EN STELT JE OP JE GEMAK”

“Pieter is voor mij een professionele open persoonlijkheid met een enorme dosis levenskennis, niet altijd even bescheiden, veel humor maar zeker ook confronterende coach. Vanuit zijn expertise en persoonlijkheid heeft hij mij heel erg geholpen. Door te luisteren, een spiegel voor te houden, de juiste vragen te stellen, stiltes te houden kreeg ik de ruimte mijzelf de antwoorden te geven die ik nodig had. Samen

Barbara
Coachingstraject

“AL TIJDENS DAT EERSTE GESPREK PRIKTE HIJ DOOR DE SCHIJN HEEN”

Ik ben het intakegesprek met Pieter ingegaan met het idee dat ik alles voor elkaar had en graag tools van hem wilde krijgen om dat vast te houden. Al tijdens dat eerste gesprek prikte hij door de schijn heen en bleek dat ik verschillende zaken had om aan te werken. Tijdens verdere coaching sessies heb ik een stevige indruk gekregen van mijn gewoontes en patronen.

Marco
Coachingsreis, Coachingstraject

“IK MERK DAT IK VEEL ZELFVERZEKERDER BEN”

Ik ben bij Pieter terecht gekomen via via en door de goede verhalen die ik gehoord heb. Doordat ik een aantal mensen ken die door Pieter gecoacht zijn en hun erg te spreken waren heb ik besloten ook een traject aan te gaan. Dit was net in een periode waarin ik met mezelf in de knoop zat en bepaalde angsten en patronen eindelijk wilde gaan

Bo
Coachingstraject

“DIT HEEFT MIJ VEEL GROEI OPGELEVERD”

Door het 1 op 1 coachingstraject bij Pieter te volgen in combinatie met het ademhalingswerk, heb ik het gevoel alsof er een last van mijn schouders is gevallen. De continue spanning die ik in mijn lichaam ervaarde, is voor een groot gedeelte verdwenen. Als het gevoel van spanning nu weer opzet, ben ik bewuster van mijn gevoel door de handvatten die ik tijdens het traject

Jeroen
Coachingstraject

“IK ZOU HEM BIJ IEDEREEN AANRADEN!”

“Als ik aan mijn ervaring bij XPACT training & coaching denk, kan ik dit alleen maar bestempelen als dankbaar. De reden dan ik met Pieter contact opnam, is omdat ik wilde groeien als persoon en coach! Ik ben werkzaam in de fitnessbranche en werk dagelijks met mensen die een betere versie van zichzelf willen worden. Maar wat wist ik nu eigenlijk over mezelf? Nog niet

Marco
Coachingstraject

“IK STEL ME OPEN EN LEER DICHTBIJ MIJ GEVOEL TE BLIJVEN”

Na een inspirerende gastles bij onze jongerengroep kwam ik in contact met Pieter. Ik begon mijn coachingstraject omdat ik later zelf coach wil worden en daarvoor eerst mezelf goed wilde leren kennen. Daarnaast heb ik verschillende periodes gehad waarin het persoonlijk met mij niet goed ging. Ik had vaak het idee dat ik mezelf kwijt was en ik viel regelmatig terug in negativiteit. Tijdens mijn

Lisa
Coachingstraject

“PIETER LUISTERT NAAR MIJN VERHAAL”

“Door mijn ervaring met XPACT training en coaching heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn manier van denken over bepaalde situaties. Pieter luistert goed naar mijn verhaal en weet waar hij over praat. Door zijn directe manier van aanpak kreeg ik het gevoel dat ik begrepen werd, en hierdoor vertrouwen kreeg in een resultaat. Dit in tegenstelling tot coachingsgesprekken bij andere

Jeroen
Coachingstraject

“HIJ HOUDT JE AF EN TOE DE SPIEGEL VOOR DIE JE NIET WILT, MAAR WEL NODIG HEBT”

Ik heb contact opgenomen met Pieter omdat ik zat met onzekere gevoelens over mijn toekomst en enorme ups en downs. Tijdens de gesprekken voelde ik me super erg op mijn gemak, Pieter is een fijne man met wie je goed kan praten, maar welke niet te lief is en echt af en toe die spiegel voorhoudt die je eigenlijk niet wilt, maar wel nodigt hebt.

Max
Coachingstraject

“IK HEB GELEERD MIJN GEDACHTEN OP EEN ANDERE MANIER TE BENADEREN”

Het coaching traject heeft mij meer inzicht gegeven in mijn denkgedrag en hoe ik (on)bewust om ga met lastige situaties. Ik bleek over een nogal felle innerlijke criticus te beschikken. De vaak negatieve verhalen die mijn hoofd me voorschotelden ben ik gaan geloven en doordat ik me daardoor liet leiden ben ik me steeds slechter gaan voelen en nog meer van mezelf verwijderd geraakt. Ik

Mark
Coachingstraject

“JUST DO IT”

“Just do it” Ik ben bij Pieter een coaching traject gaan volgen omdat ik mezelf steeds meer in de weg zat. De coachingsreis is een mooi begin geweest naar de ontdekking van mezelf. Ik zat altijd heel veel in mijn hoofd. En was voornamelijk bezig met wat anderen van mij vonden. Ik was bang om afgewezen te worden en ging de confrontatie niet aan. Ik

Patricia
Coachingsreis, Coachingstraject

“MIJN ZELFVERZEKERDHEID IS ZEKER GEGROEID”

Pieter heeft me enorm geholpen door een luisterend oor te bieden, me een spiegel voor te houden en de juiste vragen aan me te stellen ! Mijn zelfverzekerdheid is zeker gegroeid. Daarnaast ook weer meer van mezelf gaan houden. Een man met een enorm groot hart voor zijn medemens !! Pieter heel erg bedankt

Romy
Coachingstraject